Efter slutcasting till Mot Alla Odds del II

Idag skulle det alltså vara dagen D då vi skulle få veta om man gått vidare eller inte. Jag kan tänka mig att det är viktigt att ha deltagarna klara så fort som möjligt eftersom det helt säkert är en hel del förberedelser och bara lite drygt 6 veckor kvar tills avresedagen.

Och telefonen ringde så klart men det var lite av ett antiklimax :) Den vänliga och alltid lika glada castingansvariga tjejen meddelade att man tyvärr inte var helt klar ännu och att dagen D var framflyttad till tisdag. Man var i full gång så klart och hade redan börjat säga nej till några men jag var alltså inte en av dessa :) Det var givetvis väldigt roligt och oroande på en gång, jag vet inte vilket som är starkast :)

I kroppen kryper det av iver och spänning blandat med tvivel och oro. Vad har jag givit mig in på och hur kommer det att vara? Hur kommer jag att vara? Och inte minst, hur kommer det att bli sen? Jag har nog ett åtminstone litet kontrollbehov över att veta hur saker ska vara. Men kommer jag med vet jag verkligen ingenting. Skrämmande och tjusande!

Att eller att inte, det är frågan alltså ytterligare ett par dagar till. Därefter finns bara ett av alternativen kvar att fundera vidare över. Det är tur att man har ett jobb som sysselsätter hjärnan så det inte blir overload … :)

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.