Apple Store direkt i mobilen del III

Punktligt som en gammal Moraklocka damp idag avin ner med min produkt från Apple Store, på leveransdatum som utlovats. Detta får jag således utse till den absolut enklaste och mest tillgängliga nätbutik jag någonsin använt där det går att handla utan minsta problem med hjälpmedel. Annars är det ofta något litet moment som är kruxigt i hela processen från att söka artiklar, lägga dem i kundvagnen, gå till kassan och betala. Här kunde alla moment i hela processen genomföras hela vägen utan minsta oklarheter. Fler nätbutiker borde ha appar!

[tags]Apple, Apple Store, App Store, Appar, iPhone, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad, iPad 2, Nya iPad, iPod, Griffin[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.