Vaccination inför Mot Alla Odds del II

Idag var det dags för den andra vaccineringen av tre. Klockan tickar obönhörligt nedåt mot avresa. Det är nu 3 veckor och 2 dagar kvar till avfärd.

Den här gången blev det bara 2 sprutor istället för 3. En hade strukits så idag blev det påfyllnad av rabiesvaccin samt någon febersjukdom. Jag fick också med mig ett drickvaccin och utskrivna malariatabletter.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Vaccin, Vaccinering, Vaccination[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.