Packlistan har kommit!

Packlistan är en sådan detalj jag sett fram emot och väntat på sedan beskedet om att jag kom med i Mot Alla Odds. Jag vet inte varför just den kändes så viktig, men det var väl en blandning av nyfikenhet på vad man skulle få och vad man skulle få skaffa själv.

Sedan är det något med listor och mig, jag älskar packlistor :) När jag var ung och åkte mycket på läger var packlistorna min trygghet och att missa något var nästan en äkta rädsla, även att missa saker man faktiskt kunde ersätta eller klara sig utan.

Sedan är ju det det här med oron när det gäller byte av underkläder :) Att deltagarna bara fick möjlighet att tvätta en gång och tvätta sig själva några få gånger kändes ganska vidrigt men säkert en del av utmaningen :) Hur det kunde bli ett par i förra säsongen känns obegripligt med de förutsättningarna :)

Packlistan bekräftar väl de farhågorna dessvärre :) Några få tröjor och begränsat antal strumpor. Just ”underkläder” står dock med ospecificerat antal :)

Komiskt nog, för att öka på skitgrisstatusen så stod ingen tandborste och tandkräm med på listan. Däremot deo, schampo och tvål, men jag tolkar det som en miss och tänker faktiskt packa ner tandborsten och den godaste tandkräm jag vet :) För om man nu ska stå ut med att vara rätt så skitig rätt så länge, så ska mina medresenärer inte behöva dö av andedräkten :)

I övrigt var det väl inga konstigheter. Listan konkretiserade äventyret ytterligare ett snäpp och nu ser jag fram emot när utrustningen ska levereras.

Om jag ska klaga, bara lite, så var den del av listan med grejer man får stå för själv inte helt kort. Där fanns en rad grejer jag behöver köpa in och som nog inte är alldeles gratis. Att resan inte skulle innebära några omkostnader för oss deltagare känns därför en smula överdrivet.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Packning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.