Ingen iPhone 5 ännu

20120928-201052.jpg

Jag har varit ganska velig inför releasedagen av nya iPhone 5. Att jag ska ha en har det aldrig rått någon tvekam om, frågan har bara varit när :)

Jag var helt klart lite sugen på att köa utanför Telia på Kungsgatan i Stockholm vid midnatt men sedan kände jag mig lite för gammal och bekväm för sådana galenskaper :)

Sedan bestämde jag mig för att vänta tills den värsta rusningen var över och kanske tills skatteåterbäringen kommer i slutet av december. Jag planerar samtidigt att köpa en ny cykel och man kan inte få allt på en gång :)

Men vart efter dagen gick blev jag sugen i alla fall och gick till en Telia-butik för att slå till :) Givetvis stod telefonen framme och jag blev faktiskt lite chockad över att jag inte kände någon direkt skillnad jämfört med 4S. Lite längre, aningens tunnare och så klart såg botten annorlunda ut med hörlursuttag och den nya dockningskontakten. Men jag hade nog väntat mig betydligt större skillnader.

Egentligen spelar det ingen roll. Jag blev nästan gladare av det eftersom jag fortfarande efter 2 år anser att iPhone 4 och iPhone 4S är det snyggaste som finns och jag har ännu långt ifrån tröttnat på designen :)

Men problemet löste sig självt framme i kassan. Jag ville ha minst 32GB, helst 64GB men det fanns bara 16GB-modellen kvar. Jag ansåg mig inte så het så att jag skulle köpa den bara för att och tvinga mig att banta ner mitt mobila liv för att få plats i en telefon med mindre minne. Jag har fyllt min 64GB till nästan hälften med foton, filmer, musik, podcasts, sjökort och annat.

Så när jag gick från butiken lades en beställning med beräknad leverans i slutet av november och jag kände mig ändå rätt nöjd med att inte ha slagit till av ren måste-ha-lust.

[tags]Apple, iPhone, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iOS, Telia, Haninge, Handen, Stockholm, Kungsgatan[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.