Hämtat packningen

Idag har jag varit och hämtat upp packningen som ska ingå i expeditionen. En rejäl 120-liters trunk med en mängd nödvändig och högkvalitativ utrustning som det ska bli jätteroligt att gå igenom och även om den egna kostnaden inte blir så liten, ska det bli kul att komplettera.

Det blir allt mer på riktigt nu, mindre än två veckor kvar och resfebern börjar göra sig påmind. Den kommer och går stunder man inte har så mycket att göra. Då tänker jag på hur det kommer vara. Allt från resan, miljön och vad vi kommer utsättas för och den prestation man har svårt att föreställa sig.

I helgen ska alla kläder och skor provas så att det kan bytas om något skulle vara fel och sedan ska jag börja packa på prov och det kommer säkert ske om och om igen. Jag måste ha full koll på alla grejer och packa dem logiskt och försöka packa kläder och sådant torrt.

Gud vad spännande!

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Packning[/tags]

Södra Hamnvägen 6, 115 41 Stockholm, Sverige

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.