Hundvakt under Mot Alla Odds del II

Hundvaktproblemet som löste sig så fint har nu gått om intet. Hundvaktens egen hund har nyligen opererats och får inte vara med andra hundar på grund av risken för att riva upp skadan igen.

Egentligen är detta kanske inget stort problem. Min familj ville ogärna ha Flinga hemma för att det är mer jobb med två hundar och Maria har svårt att få hjälp med hundrastningen plus att Flinga hade kanske behövt jobba mer eftersom hon är en aktiv skapelse som annars lätt går bananer om hon blir uttråkad och ostimulerad. Att få placera henne hos en av Sveriges duktiga hundinstruktörer kändes därför väldigt bra. Då skulle ju hon komma bort från hemmet och under den tid jag är borta undvika att bli präglad på någon annan i familjen som matar och rastar och gosar med henne.

Men nu är det så kort tid kvar tills vi reser så jag bryr mig inte om att jaga någon ny hundvakt. Familjen har gått med på att ha henne hemma och det får gå. När det gäller präglingen får det bli så och jag får väl jobba extra hårt och mycket med henne sen när jag kommer hem igen.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Ledarhund, Ledarhundar[/tags]

POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.