Information om marknadsföring av Mot Alla Odds

Idag kom det ett mail från pressansvarig på SVT Kommunikation där vi deltagare fick den första riktiga informationen om den närmaste tidens marknadsföringsplaner. Det var information som jag varit väldigt nyfiken på och sett fram mycket emot.

Marknadsföringen av Mot Alla Odds kommer påbörjas direkt efter vår avresa. När vi kommer fram kommer vi fotograferas i den miljö vi ska vistas och så fort de bilderna kommer hem till Sverige kommer SVT presentera deltagare och resmål för media.

När vi kommer hem hoppas man på många intervjuförfrågningar och man ber oss delta i så mycket vi bara vill och orkar. Jag är ju klart nyfiken på vilken sorts tryck det kommer bli på oss och vad som väntar när vi slår på våra mobiler igen när vi landar på Arlanda och vad som finns när man öppnar sin e-post.

Jag fick även svar på den viktigaste frågan för mig, när får jag börja blogga eller rättare sagt, publicera det jag bloggat sedan första samtalet och placerat som utkast under tiden det varit hemligt. Och självklart var det OK att blogga då när allt ändå var känt. Jag utgår ifrån att inget om resan och vad som hände ska berättas förrän programmet sänds, men det är ju självklarheter.

Så nu går jag igenom alla utkast och ser till att de är rätt och dagen då allt offentliggörs från SVT kommer en kamrat logga in på bloggen och trycka på den stora knappen så publiceras allt retroaktivt. det känns väldigt spännande att se vad som händer!

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Österhaninge, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.