Träffat Arkan

Dessa första dagar på jobbet har varit sega. Jag har sovit dåligt och drömt och kallsvettats om nätterna och varit så trött så att jag suttit och nickat till på lunchrasterna. Säkert en del jetlag, men idag började jag tycka att jag borde vara ikapp. Men det kändes onaturligt i kroppen och jag kunde inte sluta frysa och känna mig ruggig men inte heller sjuk, som om något som inte vill bryta ut låg under ytan och vilade.

Så först satt jag och hävdade mina principer för att hålla nollan i sjukfrånvaro i år, men till slut bestämde jag att jag lika gärna kunde gå hem och dra en filt över mig istället för att sitta och hänga över skrivbordet och frysa. På väg ut mötte jag plötsligt Arkan mer eller mindre i dörren. Han hade varit i huset på annat och ville hälsa på :) Jag såg antagligen rätt korkad ut för han frågade om jag inte kände igen honom. Och visst gjorde jag det men det var fel röst på fel plats och jag hade inget fokus alls :)

Men så klart blev jag skitglad! Jag älskar spontana besök och glada överraskningar och vi har ju levt så länge och nära nu! Och min oro inför hemkomsten var att tappa kontakten med folk och att inte ses och höras mer. Jag hoppas det fortsätter såhär och när jag frisknat till och alla har hämtat sig lite, så hoppas jag att vi som åtminstone bor i Stockholm kan ses över en bit mat och en kall öl och ventilera det som hänt! Tankarna går till Titti, Pax, Petra, Sonia och Nina som inte lika lätt kan ansluta. Hoppas vi får träffa dem också snart!

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.