Sjuk på jobbet

Det är arbetsdag och jag brukar inte blogga på jobbet. Men jag får skylla på att det är lunchrast :)

Det hände en rätt kul grej idag. Jag har känt mig risig i magen en tid nu och hemma är de sjuka och även här på jobbet. Men jag har sluppit att kräkas och har bara behövt springa på toa under kontrollerade former med jämna mellanrum.

Men idag när jag vaknade kändes det inte bra. Men jag gick upp, drack mitt kaffe och åkte till jobbet. Jag var hemma en dag förra veckan för att kurera en blandning av sjukdom och jetlag så jag tyckte inte att jag kunde stanna hemma mera.

Jag hade en klient direkt kl9 idag på morgonen. Jag skulle utbilda på dator och skärmläsare men redan vid halv nio förstod jag att jag borde stannat hemma trots allt. Men min klient var redan på plats och hade dessutom fått åka hem förra veckan när jag var sjuk och vi hade missat att avboka i tid.

Så det var bara att hålla god min och hugga i :) Jag installerade min klient i datasalen och han började packa upp sin dator. Jag ursäktade mig och sprang iväg. På väg in på toa ville en kollega prata men jag hann bara säga ”sen, vänta” och kastade mig in och låste om mig.

Där attackkräktes jag som en bäver :) Jag spenderade lång stund på att sanera mig och gick sedan tillbaka till min utbildning. Jag tycker det var ganska komiskt, först kräkas som en galning och sen på med proffsiga masken och köra som inget hänt :) Som tur var räckte det med ett toabesök och jag kände mig helt OK efteråt men höll mig självklart på avstånd från min klient. Skyllde på förkylning och att jag inte ville smitta :)

Det känns fortfarande rätt OK och det ska nog inte vara några problem att fullfölja dagen även om jag känner mig lite kymig :) Men det är dyrt att vara sjuk och nu känns det som sagt bra igen :)

[tags]Sjuk, Magsjuk, Magsjuka, Kräkas, Spy[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.