Vinter igen del II

Lite försenad till jobbet i torsdags och aningens sen i fredags, det är ingenting mot idag då jag inte tar mig till jobbet alls :) Först var tanken en föreläsningsdag på andra sidan stan, det lade jag ner direkt. När jag istället började utreda möjligheterna att åka till jobbet istället slutade det med ett uppgivet leende och att jag lutade mig tillbaka i fåtöljen med påfylld kaffekopp :)

Ute vräker snön ner, Facebook är helt nedlusad av människors vinteröden denna morgon och SLs information är bara ett stort NEJ. Trafikrapporterna på radio och i tidningar har jag inte ens brytt mig om att kontrollera.

Tågen går inte, bussarna kommer inte fram och färdtjänst rekommenderar att man inte reser. Vill man resa ändå spelar det ingen roll för det finns inga bilar som kan köra, eller så har hela länet bestämt sig för att åka taxi istället för tåg.

Det är första gången jag lägger ner försöken att ens ta mig till jobbet så länge jag kan minnas. Men jag har inga bokade besök idag och jag har en utvärdering att fila på och det gör jag nog klokast i att göra hemma och jag hoppas chefen kan se det som giltig betald frånvaro :)

[tags]Färdtjänst, Vinter, Snö, Plogning, Plog, Plogbil, Plogbilar, Trafik, Kollektivtrafik, Pendeltåg, Tunnelbana, Buss, Jobb, Arbete[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.