Träningsmål 2013

Bild: iPhone skärmdump från RunKeeper

Jag är verkligen glad över att man numera åtminstone delvis kan hantera sina träningsmål direkt i RunKeeper-appen. Det går åtminstone att skapa mål men inte ta bort eller modifiera mål vilket känns lite onödigt och störande.

Men nu är målen för våren 2013 uppsatta. Målet för löpträningen är fram till sista mars för att jag ska nå en ny nivå på NikePlus och då ha sprungit totalt 1000KM sedan jag började logga med NikePlus 2009.

Att simma 20KM före sommaren borde inte heller vara något problem och målet att ha gått 500KM innan året är slut borde inte heller vara någon omöjlighet.

Det lite tuffare målet blir att ha cyklat 1000KM före 14:e juni, alltså dagen före det är dags att cykla Vätternrundan. Med enbart utecykling blir det nog svårt att uppnå så det blir ett antal mil även på träningscykeln.

[tags]Träna, träning, Intervallträning, Styrketräning, Hemmaträning, Motion, Konditionsträning, Hälsa, Fitness, Löpning, Löpband, Cykel, Cykling, tandemcykel, Motionscykel, Träningscykel, Spinning, Puls, Pulsband, Maxpuls, Pulsträning, RunKeeper, Nike, NikePlus, Nike Plus[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.