Det är ännu mer synd om mig idag…

Shit pommes frites, idag är det ännu mindre kul att heta jag! :) Jag är just hemkommen från jobbet och varje steg smärtar något otroligt av träningsvärken! Ned för trappan här hemma går knappt att gå :) Ett steg i taget med stöd av räcket på båda sidorna som en stelopererad kamel färdig för slakt! :)

Ondast gör det i muskelfästena ovanför knäna. Kanske var det lite dumt att ta i så hårt i förrgår. En mil på löpbandet på ganska bra tid efter så långt uppehåll. Borde kanske tagit det mer vackert så här vid en omstart av träningen.

Men nu är det bara att bita ihop, och som jag brukade säga under en period i höstas på varmare breddgrader, ”det gör inte ont, det är skönt!”

Någon spinning, än mindre löpning är inte aktuellt kan man säga och antagligen inte än på ett par dagar och det är grymt störande!

[ tags]Träna, träning, Intervallträning, Styrketräning, Hemmaträning, Motion, Konditionsträning, Hälsa, Fitness, Löpning, Löpband, Cykel, Cykling, tandemcykel, Motionscykel, Träningscykel, Spinning, Puls, Pulsband, Maxpuls, Pulsträning, RunKeeper, Nike, NikePlus, Nike Plus[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.