En väntad svacka

Idag har det gått hyfsat att röra sig igen. Ingen värk, bara lite öm i musklerna. Och efter fyra dagars vila känns det hög tid att sätta igång igen.

Men idag gick det inget vidare faktiskt. Jag tror det var första gången jag sprang milen på över en timme. Det gjorde jag inte ens första gången jag försökte mig på 10KM. Men då var jag i lite bättre form. Förutom tiden mitten av oktober till mitten av november när jag var i Nicaragua och rörde mig ganska mycket, har jag inte sprungit sedan i början av oktober. Efter hemkomsten cyklade jag och Egge 10 mil och därefter har jag inte rört en fena :)

Så runt 6 minuter sämre än vanligt och tre minuter sämre än i lördags och en genomsnittspuls som inte var att leka med var vad dagen bjöd på men det är en ganska väntad svacka och kroppen är väl helt chockad av all aktivitet nu plötsligt :)

Men nu blir det styrketräning imorgon och spinning på fredag och nya tag på löpbandet till helgen. Nu kan det bara bli bättre igen :)

[tags]Träna, träning, Intervallträning, Styrketräning, Hemmaträning, Motion, Konditionsträning, Hälsa, Fitness, Löpning, Löpband, Cykel, Cykling, tandemcykel, Motionscykel, Träningscykel, Spinning, Puls, Pulsband, Maxpuls, Pulsträning, RunKeeper, Nike, NikePlus, Nike Plus[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.