Media om Mot Alla Odds del V

Idag finns en artikel om mig och Mot Alla Odds i Synskadades Riksförbunds tidning Perspektiv. Den trycks både i pappersupplaga och ges ut på DAISY och webben i textformat. Min arbetsplats prenumererar på tidningen och man har tydligen gått runt och visat lite. På något konstigt sätt känns det annorlunda och lite extra pirrigt när det kommer på papper, mer ”på riktigt” liksom :)

Det är också väldigt nyttigt att läsa sina egna intervjuer. Jag tycker ofta att jag inte svarar direkt på frågorna. Jag har nog en tendens att sväva ut lite känns det som och det är nog något jag behöver tänka på tills det sätter igång på allvar och kanske i lite större skala.

Men det är ju sådär när det finns så mycket att berätta och man samtidigt har förseglade läppar :) Ska bli skönt när man kan vara mer frispråkig.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media, Tidning, Tidningar, Taltidning, Blog, Blogg, Bloggar[/tags]

3 reaktioner till “Media om Mot Alla Odds del V”

    1. Seriöst, får du samma känsla när du läser den där artikeln? Det är bra med kritik så man lär sig :) Jag vet ju från erfarenheter när jag skriver här på bloggen i något ämne så vill jag alltid ge en ordentlig bakgrund och det kan ibland vara svårt att hålla den röda tråden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.