Mot Alla Odds 2013 startar 26:e mars!

Nu är det officiellt, Mot Alla Odds 2013 börjar sändas tisdagen den 26:e mars på SVT1 mellan kl20–21!

Idag fick vi deltagare beskedet att det nu var fritt fram att Twittra, Facebooka, blogga och berätta om sändningsstarten. Datumet har varit bestämt ett bra tag men har hållits hemligt av konkurrens om sändningstid.

Jag och de andra deltagarna har redan fått se första avsnittet och trots att det är grymt ovant att se sig själv i TV och tänka sig att det ska ses av så många sen, var det väldigt bra gjort och jag tror och hoppas det kommer få ett fantastiskt mottagande.

Annars har det inte hänt så mycket och det är kanske inte att vänta ännu. En intervju med en taltidning är planerad och några föreningar som gjort förfrågan att komma och prata vilket givetvis är roligt.i Nuläget får jag ändå inte berätta något annat än i allmäna ordalag och det är ju inte så intressant.

När serien drar igång kommer jag att realtidsblogga varje avsnitt, kanske lite bakgrund till det som händer, känslor och annat man tänker när man ser just det avsnittet. Först när hela serien är sänd kommer en mer komplett resedagbok att publiceras.

Så håll koll på bloggen och min Facebook-sida.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media, Tidning, Tidningar, Taltidning, Blog, Blogg, Bloggar[/tags]

En kommentar till “Mot Alla Odds 2013 startar 26:e mars!”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.