Piercing Del II

Idag så gjorde jag min andra håltagning i naveln, och denna gång lyckades dem. Det blev ett hål med ett smycke i. Jag är grymt nöjd med resultatet och nu är det bara att låta såret läka och hålla det rent.

Den här gången gjorde det sjukt ont, det stramade upp i hela bröst korgen. Men det var nog bara för jag har en ärr bildning innan för så det var därför. Jag bet ihop och låg och var tyst. Miranda som var med idag var väldigt nyfiken och stod helt fascinerad över hur hålet togs och hur resultatet blev.

Hon ska själv gå till samma salong om några månader och ta hål i öronen. Men det är först hon är redo och det är varmt och våren är här.

Bild: Navelpiercing

[tags]Barn, Ungdom, Tonåring, Tonåringar, Piercing, Navelpiercing[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.