Nedräkningen har börjat, 2 dagar kvar!

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Om 2 dagar och 5 minuter är det dags, då får ni se mig i TV! :)

Det finns inte så värst mycket att skriva om denna dag. Jag laddar för intervju i Sveriges Radios P4 Extra tillsammans med Niclas Rodhborn i morgon. Jag skriver det här inlägget mest för att jag påbörjade och måste avsluta nedräkningen :) Hoppas på lite roligare innehåll imorgon :)

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media, Taltidning,[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.