Sveriges Radio P4 Extra om Mot Alla Odds

Bild: Joakim Nömell & Lotta Bromé i P4 Extras studio

Idag var jag och Niclas Rodhborn inbjudna till P4 Extra hos Lotta Bromé för en kort intervju inför starten av Mot Alla Odds 2013. Det kändes väldigt stort att bli intervjuad i självaste radiohuset och Lotta Bromé är en väldigt skicklig programledare vilket gjorde det extra stort :)

Intervjun var ganska kort. Vi hade ingen information innan och undrade om vi skulle sitta till kl15, men så var det naturligtvis inte :) Vi fick ca 5 minuter i etern och mycket mer hade nog inte funnits att säga såhär innan programmet börjat sändas och man ändå inte får avslöja några detaljer.

Det var mitt första stora framträdande och jag känner mig väldigt nöjd och responsen på Facebook är också väldigt positiv.

Och ja, jag är lite stolt över att få vara på bild med Lotta ;) Det blir min första och kanske ända kändisbild :) Jag hade Linda Thelenius (fd Rosing) och Olle Ljungström inom räckhåll som också var gäster i dagens program men det här blev kanon :)

Missade du programmet kan du lyssna på intervjun igen på länken nedan. Spola fram till ca 36 minuter och 25 sekunder så börjar intervjun där.

Ser du inte spelaren nedan, klicka här för att lyssna.

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Sveriges Radio, SR, Lotta Bromé, Linda Rosing, Linda Thelenius, Olle Ljungström, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media, Taltidning,[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.