God morgon i P4 Stockholm del II

Är man åtminstone lite känd när huvudstadens radiostation använder än i frågesport om Stockholm? :) Ca 20 minuter in i programmet hör du frågan ”i vilket TV-program är Joakim Nömell och Arkan Palani med?” Lite roligt och bara måste skrivas ner :)

Lyssna: 06.30 – 07.00 onsdag 03 apr 2013

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Mot Alla Odds, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Sveriges Radio, SR, Radio, Radio Stockholm, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Media[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.