Intervjuad av lokaltidningen Mitt i

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Efter ypperligt födelsedagsfirande på jobbet och ett snabbt möte var det dags att kasta sig hem för att träffa en journalist och fotograf från Lokaltidningen Mitt i. Till mitt stora förtret kom jag en kvart sent :(

Medias och privatpersoners uppmärksamhet kring Mot Alla Odds är väldigt roligt. TV-programmet sprider förhoppningsvis en massa kunskap och ger svar på en massa frågor och säkert också tar bort en hel del fördomar. Att komplettera med reportage i tidningar och radio ger ännu mer spridning och jag gör det väldigt gärna. Det var som vanligt svårt att bara kunna prata om de tre första avsnitten och utgå från det ni hittills har sett, men jag tror jag börjar få viss vana. Journalisten var väldigt trevlig och det kändes som om han respekterade att man inte vill säga mer än man kan och får och det kändes som om han inte ville bidra till att förstöra spänningen i framtida avsnitt med att fiska efter mer information eller få mig att säga mer än nödvändigt. Vi får se hur det blir när tidningen kommer ut om någon dryg vecka.

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.