Firad på jobbet

Bild: Joakim Nömell med en blomma i handen

Så var då det oundvikliga avklarat :) Alla födelsedagsbarn firas på min arbetsplats med tårta, sång och presenter. Jag har haft lite svårt för den typen av uppmärksamhet men idag kändes det inte så jobbigt längre :)

Ett möte jag bokat in flyttades plötsligt och meddelande om en obligatorisk fika från chefen, så det var bara att gå dit :) I personalrummet var det fullt med folk och då anade jag så klart vad klockan var slagen :)

Vi var två födelsedagsbarn som firades och fyllde jämt. Jag fick blomman jag håller i på bilden, ett foto från Mot Alla Odds med en hälsning från alla som varit med på presenten och sedan fick jag en hel hög med nya hårband och sist men inte minst, ett presentkort på Apple Store :)

Påkostade och fina presenter som jag blev väldigt glad för. Hårbanden var dessutom välbehövliga och ingen hint om att jag borde klippa mig i alla fall :)

Nu ska jag ila hemåt för att bli intervjuad. Huvudvärken och stressen i kroppen är ett faktum.

[tags]Arbete, Jobb, Födelsedag, Födelsedagskalas, Födelsedagsfirande, Födelsedagspresent, Födelsedagstårta, Tårta, Presenter[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.