Nya träningsmöjligheter del II

Idag cyklade jag och min nya pilot vår första tur tillsammans. Kan inte låta bli att tycka internet och livet är fascinerande. Först jobbar man ihop om än på avstånd för många år sedan, sen hörs man via Facebook, SMS, telefon, ses en kort stund och sedan cyklar man. Vilken tur att internet inte bara var en fluga ;)

Det blev inga bilder idag, det glömdes helt bort så det blir lite gamla cykelbilder. Dagens tur var 28,7km ungefär och var en bra runda här i våra hemtrakter. Vi lyckades nästan komma upp i en snittfart på 30km/h trots den starka motvinden långa streckor. Det blåste säkert 10m/s i byarna.

Det här var en kort och bra runda för att känna lite på varandra och känna hur det kändes i kroppen också. Förutom kanske lite hög genomsnittspuls och att den steg ganska mycket för ganska lite, så kändes benen OK: Jag har alltid svårt med andningen första milen av någon anledning, men efter en stund ordnar det upp sig och man får upp en mer jämn och bra andning. Jag tar det ändå som ett gott tecken att pulsen sjunker fort efter ansträngning och att benen känns som om de återhämtar sig fort.

På lördag blir det första turen med Vättern-teamet och då väntar en runda på 10 mil. På söndag fortsätter jag med min nya pilot Daniel och CK Falken.

[tags]Träna, träning, Intervallträning, Styrketräning, Hemmaträning, Motion, Konditionsträning, Hälsa, Fitness, Löpning, Löpträning, Löpband, Cykel, Cykling, Tandemcykel, Motionscykel, Träningscykel, Spinning, Cykellopp, Vätternrundan, Roslagsvåren, Roslagshösten, Sthlmbike, Puls, Pulsband, Maxpuls, Pulsträning, RunKeeper[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.