Mot Alla Odds 2013 avsnitt 5

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Ännu en fantastisk kväll med ett fantastiskt femte avsnitt är slut och trafiken på Twitter och Facebook har lugnat ner sig. Det har varit mycket folk igång idag igen, ett och annat ”troll”, men annars bara positivt och roligt att läsa.

I dagens avsnitt kunde vi se Arkan Palanis personporträtt. I dagens avsnitt var det Arkans tur att bli dålig. Urinvägsinfektion är inget att leka med och inget man kan rå för, men att slarva med drickandet kändes onödigt efter våra upplevelser. Men det är lätt att missta sig och det går fort utför när det väl gör det.

Man kunde även se hur vi tar oss upp för bergskedjan Koldoriererna för att korsa den. Den utmaningen var bitvis det allra tuffaste jag gjort i hela mitt liv. En backe man kunde se oss kämpa upp för idag var ohygglig. Det hade varit intressant att få veta lutningen och längden på den men vissa av oss kröp bitvis uppför backen för att kunna dra rullstolarna upp. När vi nådde backen sa jag något i stil med att det var nära utmattning och så nära har jag nog aldrig varit någon gång. Men det var lärorikt och häftigt och en enorm boost efteråt att ha klarat det. Den backen var värst men inte ensam i sitt slag längs den streckan :)

I nästa avsnitt närmar vi oss vulkanen Conception som ligger mitt i Nicaraguasjön, det blir ett äventyr kan jag lova!

Tveka inte att kommentera, maila, SMS:a, Ringa, Twittra eller kontakta mig på Facebook om du undrar något. All feedback och frågor är välkomna.

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.