Intervju Studio 1 i Sveriges Radio P1

Bild: Joakim Nömell & Veronica Söderberg i Studio 1 i P1

Som en kompis sa, att det är till att ha kommit upp sig när man får vara med i P1, finkanalen :) För några veckor sedan frågade SVT om jag ville vara med och som jag tycker radio är lika kul som TV så tackade jag givetvis ja.

Eftersom det handlade om Studio 1 hade jag räknat med lite debatt. SVT sa att radio kommer höra av sig inom kort, men ingen ringde och jag tänkte att det rann ut i sanden.

Men idag ringde de före lunch och det var ren tur att det funkade. Det verkar som om man försökt hitta en motståndare till programmet men inte lyckats. Istället hade de bjudit in en tjej som visade sig vara en av mina följare på min officiella sida och således klart positivt inställd till programkonceptet.

Intervjun var inte särskilt lång, ca 10–12 minuter och tiden går vansinnigt fort i sådana där sammanhang. Jag fick berätta lite och den andra gästen som heter Veronica Söderberg fick förklara hur programmet hjälpt och stärkt henne och fått henne att tänja på sina gränser genom att gå dubbelt så långt som vanligt. Och det är precis sådant som gläder mig väldigt mycket. Alla måste inte och alla kan inte kräla i lera och klättra i berg men alla kan tänja sina gränser på sitt eget sätt med sina förutsättningar och på så vis växa som människa och bli starkare. Är det det vi förmedlat var det värt allt och motsvarade alla förhoppningar!

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Radio, Sveriges Radio, SR[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.