8- och 15-årskalas del II

Bild: Moped Marcello Evolution

Idag fyller två av våra älskade ungar år. Miranda fyller 8 och Jesper fyller 15 idag. Det var lite lustigt när vi lyckades pricka in vårt 4:e barn på samma dag som vårt 2:a :) Vi trodde det skulle bli problem med att dela födelsedag, men det har alltid fungerat bra. Under alla år har sonen låtit lillasyster firas först på morgonen utan att knota. Men idag gick hon upp före för att fira storebror på sängen och det slog mig att det liksom aldrig varit några problem just detta.

För några veckor sedan började sonen ta körkort för klass 1 och 2-moped och idag ska han köra upp för att sedan göra provet på Trafikverket nästa vecka. Vad är då mer lämpligt i födelsedagspresent än en moped? :) För att få ta körkortet krävs att man går en obligatorisk kurs som inte var helt gratis och vi skramlade i släkten till körkortet för att det också skulle vara möjligt att få ett fordon att åka på :) Jag tror han blev riktigt glad och nöjd även om mopeden dröjer några dagar innan den levereras.

Nu är det färdigkalasat och dags att slurpa i sig morgonkaffet lite snabbt och sedan bege mig till jobbet.

[tags]Barn, Familj, Födelsedag, Födelsedagskalas, Födelsedagsfest, Födelsedagspresenter, Presenter, Glass, Moped, Moppe, EU-moped, Körkort, Trafik, Trafikverket[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.