En vecka på Muskö

Nu har det varit lugnt på bloggfronten ett tag, det har inte känts som om det funnits särdeles mycket att skriva och jag känner mig ganska låg.

Jag är ute med familjen på Muskö där vi lånat min brors hus den senaste veckan. Vädret har varit helt OK förutom en dag med ordentligt med regn men det behövde naturen.

Barnen har badat, paddlat kanot, åkt moped, spelat spel och jag har mest latat mig, precis som det ska vara.

Sonen ville självklart ha med sin nya moped hit ut och jag ställde upp och åkte med honom ut, inte speciellt nödbedd ;) Det var inte igår man fick åka moppe långt och mycket :) Vägarna ut ut mot Nynäshamn och Muskö är väldigt fina. Vi körde längs gamla Nynäsvägen, Muskövägen och slutligen genom Muskötunneln. Lite ont i rumpan under vägen fick man men det var det värt :)

Nu ska vi snart gränsla järnhästen och fara samma väg tillbaka medan övriga familjen får ta buss och pendeltåg och det är slut på den här veckan. Nu är vi hemma i stan en vecka innan det är dags att packa igen för att fara ut i skärgården igen.

[tags]Muskö, Skärgård, Stockholms Skärgård, Mysingen, Nynäshamn, Kanot, Kajak, Paddla, Moped[/tags]

En kommentar till “En vecka på Muskö”

  1. Låter som en bra vecka med familj:-) . Låt bloggen var lite på is och ta nya krafter när Du har laddat batterierna och det är efter sommaren :-) Ha en fortsatt Bra sommar med Familjen/Erika

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.