Flaskpost från Rånö 2013 del IV

Ännu en dag med vackert väder. Förmiddagen spenderade vi på klipporna medan barnen lekte och badade. Det var riktigt rofyllt. När vi ätit lunch bestående av nudlar, tog vi en promenad till andra sidan ön och butiken där vi bunkrade lite nödvändigheter, glass självklart inkluderat :) Därefter blev det nya klippor en stund, invid ångbåtsbryggan där hundarna fick bada och svalka sig och det var också klart mer trafik av båtar som passerade, kom och gick.

När vi återkom till stugan lade jag mig med bok en dryg timme. Ögonen föll visst ihop lite också stundtals och det var väldigt skönt.

Middag bestående av lite olika komponenter, spagettiringar, ravioli och spagetti med köttfärssås på burk.

Ikväll blev det så klart bastu kl20 som vanligt. Jag badade inte idag utan värmde mig i bastun för att sedan duscha och tvätta håret. Sedan satt vi på klipporna utanför bastun medan barnen roade sig och hade vansinnigt roligt. Vår minsting Miranda som knappt vågat bada, än mindre gå i själv gjorde det för första gången idag, väldigt modig.

Nu är det kväll och de minsta barnen tittar på film och några är ute och skjuter jordnötter med ärtrör, oerhört roligt :) En kopp te blir det säkert innan sängen.

[tags]Semester, Sommar, Skärgård, Stockholms Skärgård, Mysingen, Rånö, Rånö Källan, Utö, Nåttarö, Nynäshamn[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.