Semester 2013 slut

Fem veckors semester är nu slut. På ett sätt har det varit en bra semester, fint väder, inga måsten, inget jobb, ingen väckarklocka.

Vi har inte gjort så mycket eftersom ekonomin satt begränsningarna. Men det blev en vecka ute på Muskö där vi fick låna min bror och hans familjs sommarhus. Sedan var det vår traditionella vecka ute på Rånö öster om Nynäshamn.

Så mycket mer blev det inte. Jag hade velat ta barnen på en vecka till Göteborg med hotell, restaurangbesök och Liseberg och själv längtar jag tillbaka till Gotska Sandön, men det får bli en annan sommar :)

Jag har egentligen alla år haft börja-jobba-ångest de sista semesterdagarna. Nu känner jag ingenting sådant. Det känns till och med rätt OK att komma igång igen. Avgörande är så klart att ha en arbetsplats man inte kräks på och kollegor man gillar.

[tags]Arbete, Jobb, Semester[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.