Husvagn går i ide

Oroa er inte, jag har inte skaffat husvagn :) Jag har bara hjälpt Joche att förbereda hans vagn för vintern.

Inte för att jag haft så mycket med husvagnar att göra tidigare, men ta ner ett förtält var inte så värst svårt. Mycket enklare att plocka ner än att sätta upp men nu vet jag hur det ska se ut när det är klart vilket säkert underlättar i vår om jag blir inblandad i vårrustningen :) Annars är risken stor att det bara är ett virrvarr av pinnar och tältduk :)

Dagen bjöd på en del sol och när solen tittar fram blir det riktigt skönt ute, så pass varmt att det går att ha bara T-shirt. Men så fort solen försvinner blir det iskallt i skuggan.

Det här med husvagn verkar ändå lite trevligt. Den avgörande skillnaden är nog sjösättning och upptagning, tvätt och bottenmålning som krävs när man har båt. I en husvagnsplats ingår också plats för förtält och som de gjort här, trädäcka utanför så blir det riktigt mysigt. Sedan vet jag inte om jag skulle trivas på en husvagnscamping. Men det är inget jag behöver bekymra mig om de närmaste tio åren. Jag har en båt som ska säljas och helt säkert med förlust och vi jobbar fortfarande med efterdyningarna från en husaffär som slutade ungefär på samma sätt :)

Så nu känns det lite som andra säger att det känns att passa andras barn, man kan lämna tillbaka när det roliga är slut. Och att greja lite en solig söndag och hjälpa en kompis är inte så plågsamt :)

[tags]Husvagn, Camping, Semester, Båtar, Båtliv[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.