Dagen efter kvällen före

Igår kväll hade vi en liten grabbkväll. Det var förvisso bara jag och Joche så vi var inte så många. Vi hade bestämt att sitta ner med några kalla, käka hamburgare och summera livet sedan senast vi gjorde på det viset. I huset där jag bor finns en hyresgästlokal som vi kan hyra för en liten summa pengar. Den är förvisso lite overkill för två killar och en kasse pilsner, men ett bra ställe att vara på för att inte störa någon av våra familjer.

Nu blev det inte så sent och inte så värst många pilsner heller, så att säga att jag är bakis idag vore en kraftig överdrift. Seg, trött och lätt huvudvärk. Men det var skönt att vara ute i friska luften och meka husvagn en sådan dag. Däremot vågar jag inte träna och känner mig inte heller speciellt hågad att göra det. Dagen är liksom bortkastad liksom morgondagen innan sömnen är i fas igen.

Alla säger att det är åldern, men faktum är att jag var hopplös redan under studentåren. Efter en fest en kväll var jag ur fas för flera dagar framöver :)

Det är alltid trevligt att sitta sådär just då i lugn och ro och ”ljuga” lite, men efteråt har det börjat kännas mindre värt det för varje år som går. Svårt att sova på morgonen och som sagt, inga fysiska aktiviteter åtminstone de närmaste 2 dagarna.

Det är tur det händer så sällan. Senast vi två hade något liknande för oss, måste ha varit en bra bit före semestrarna.

[tags]Vänner, Fest, Bakis, Baksmälla, Alkohol, Träning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.