Föreläsning hos SISU Idrottsutbildarna

Idag var jag inbjuden till Idrottens hus för att vara ”inspirationsföreläsare” för anställda i idrottsföreningar. Det var väldigt roligt precis som vanligt och en ordentlig skön energiurladdning och en bra avslutning på en bra fredag.

Jag hoppas kunna komplettera med lite bilder så småning om eftersom jag inte tog några egna :)

Tycker det här är så fantastiskt roligt och hoppas att det fortsätter!

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Mot Alla Odds, Reality-TV, Realityserie, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Föreläsning, Idrott, Idrottens Hus, Idrottsföreningar[/tags]

2 reaktioner till “Föreläsning hos SISU Idrottsutbildarna”

  1. Tack!!! Jag var på plats och det var mycket starkt. Du är en mycket bra berättare. Jag hoppas också att vårt samhälle blir öppnare för ledhundar. Jag blev mållös när du berättade att så inte var fallet. Jag trodde faktiskt det. Tack för en mycket trevlig stund. Laila

    1. Tack så mycket :) Det var väldigt roligt och tiden flyger fram :)

      Ja det finns mycket att göra bland annat för tillgängligheten med ledarhundar i samhället.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.