Spinning i Huddingehallen del II

Idag var det dags för en andra spinningsession i Huddingehallen. I måndags fick jag svar från hallens enhetschef som lovade att vidarebefordra mina synpunkter på hur de kan bli duktigare till sina instruktörer. Vi har också en liten diskussion om hur jag ska göra med min ledarhund, men det går än så länge inte riktigt lika bra.

Idag var det en ny manlig instruktör och jädrar vilken förbättring! Dels tror jag den här instruktören har det mer naturligt i sig och med mitt mail blev det perfekt! Hans spinningklasser ska jag definitivt gå på även i fortsättningen.

Mycket tydlig när det gällde positionsbyten, tempoväxlingar och stretchövningar.Dessutom var han allmänt inspirerande vilket gjorde träningen roligare.

Nu lutar det väldigt mycket åt ett träningskort. Jag känner väl att jag vill testa så det inte var turskott även om det inte kändes så :)

[tags]Cykel, Cykling, Tandemcykel, Paracykel, SCF, Svenska Cykelförbundet, Funktionshinder, Funktionsnedsättning, Synskadade, Träning, Spinning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.