Workshop i orientering och förflyttning dag 2

Bild: Ledarhunden Flinga ligger i gräset

Dag 2 och den sista dagen är över och jag känner mig ganska sliten och trött :) Idag har vi mestadels varit ute och praktiserat Mot Alla Odds. Hon och hennes kompisar ville gärna träffa mig så ikväll har jag flera privata och väldigt angenäma åttaganden :) Och förutom alla bekanta kollegor från övriga syncentraler som är här de här dagarna så har jag också träffat en person som hade kontakt med mig under min dagistid. Det var riktigt roligt att höra.

Men nu är workshopen slut för min del. Ikväll är det åter trevligheter och imorgon efter frukost reser jag hemåt medan de andra utvärderar. Det är väl främst mig de ska utvärdera så då är det ju inte meningen att jag ska delta. Det har varit väldigt roligt och jag märker att jag trivs med sådana här aktiviteter. Hoppas jag blir involverad fler gånger i liknande sammanhang.

[tags]SJ, Tåg, Snabbtåg, Stockholm, Herrljunga, Vara, Arbete, tjänsteresa, Syncentral, GPS[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.