Intervjuad av Radio Syn

20140429-215942.jpg 20140429-215955.jpg 20140429-220009.jpg

På väg ner till Vara där jag deltar i en workshop i orientering och förflyttning arrangerad av Forum Vision blev jag kontaktad av Anita på Radio Syn som ville träffa mig och göra en intervju om kursen jag deltar i och mitt äventyr och deltagande i SVTs realityserie Mot Alla Odds som sändes våren 2013.

Idag träffades vi på Vara Folkhögskola efter dagens program avslutades och pratade.

Det var trevligt och roligt att äventyret fortfarande uppmärksammas och uppskattas fortfarande.

Gå gärna in på Radio Syns hemsida och lyssna när det läggs ut. Där finns även annat mycket intressant.

[tags]Mot Alla Odds, SVT, TV, Radio, Intervju, Vara, Folkhögskola, Funktionsnedsättning, Synnedsättning, Synskada, Synskadade[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.