Resa från Vara

Bild: Stationshuset i Vara

Då var det dags för hemresa igen och det känns ganska skönt. Resan hit blev nästan tre timmar försenad på grund av en olycka i Skövde. Men med en god bok och sin sittplats så klagar jag inte. Tankarna går ändå till de som var inblandade i olyckan. Då har jag inget att klaga på.

Idag har det fortsatt i förseningarnas tecken. Inatt spårade tydligen ett godståg ur i närheten av Skövde tror jag. Så vi har blivit stående på ett par ställen och idag verkar förseningen bara sluta på runt 45 minuter. Men jag har min bok och gott kaffe och sitter inte i sjön.

[tags]SJ, Tåg, Snabbtåg, Stockholm, Herrljunga, Vara, Arbete, tjänsteresa, Syncentral, GPS[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.