Blindtarmsoperation del V

Nu har jag varit hemma ett par dagar efter operationen och det känns som om det går åt rätt håll. Smärtan är inte alls lika massiv längre och jag klarar mig bra på vanliga värktabletter. Jag är fortfarande ganska trött hela tiden och kan lätt sova en eftermiddag utan att ha några problem att somna igen på kvällen. Det är OK med mig just nu, jag kan ändå inte göra speciellt mycket annat och jag antar att vila och sömn blandat med lite rörelse är perfekt läkning.

Jag är uppe och går men det blir inga långa sträckor.Går jag för långt börjar det göra ont i operationsområdet. Men det går hela tiden lite bättre och jag tror mycket väl som läkaren, att det bör börja gå att träna lite försiktigt om någon vecka. Lite rastlös och otålig börjar jag känna mig och jag antar att det är ett gott tecken :) Just nu längtar jag absolut inte tillbaka till jobbet. Det känns inte harmoniskt och det var det väl en stund sedan det gjorde i och för sig. Men det är sedan bara tre veckor kvar till semester för ytterligare en lång time-out. Om det sedan hjälper när det gäller människor som har svårt att respektera varandra och samarbeta vet jag inte.

Men jag har 4 dagars ledighet till att vila upp mig på och det känns bra. Skulle vilja bli lite bättre bara så att jag kan gå ut och gå lite mer i sommarvärmen :) Sedan är det bara att lite försiktigt börja ladda om med träningen för det som återstår av tävlingar och motionslopp den här säsongen och göra ett nytt försök 2015.

[tags]Sjuk, Sjukhus, Huddinge Sjukhus, Magvärk , Blindtarm, Blindtarmen, Operation[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.