Ingen Vätternrundan 2014

Bild: Joakim Nömell & Thomas Egrelius vid bakluckan på en bil

Så klart blir det ingen Vätternrundan för mig i år. Mina två team-kamrater är nu på väg ner till Motala för att köra och min pilot som aldrig kört så långt på egen hand får nu göra det för första gången. Det grejar han helt säkert galant.

Självklart är jag besviken, det var mycket jag sett fram emot som inte längre går att genomföra på grund av mitt brutna nyckelben och bortopererade blindtarm. Allt på en gång :) Men det är inte mycket att gräma sig över utan bara ladda om för det som återstår i år och för nästa säsong 2015.

Jag hoppas det ändå blir mycket landsvägscykling i sommar innan hösten och vintern kommer och tvingar in oss cyklister på andra träningsredskap. Jag ska försöka köra ett hårdare upplägg med spinning nästa innesäsong, men än är det långt kvar dit.

[tags]Vätternrundan, Vättern, Cykel, Cykling, Tandemcykel, Paracykel, Svenska Cykelförbundet, SCF, Funktionshinder, Funktionsnedsättning, Synskadade, Träning, Motion, Motionslopp[/tags]

2 reaktioner till “Ingen Vätternrundan 2014”

  1. Med all din otur nu senaste tiden så e det verkligen tur att du köpte den där försäkringen. Jag har bokat en hel del löparlopp som jag sen har fått ställa in. Grymt tråkigt. Just nu funkar ingenting för mig o jag faller ner några trappsteg för varje bakslag men försöker sen repa mig så gott det går humörsmässigt. Tur ibland att ”gnällforumet” FB finns. Då blir man alltid uppmuntrad (iaf oftast) så man orkar trggla vidare. Krya på dig.

    1. Ja försäkringen som jag inte tänkt skaffa först var verkligen tur. Det blir en del pengar sammanlagt annars som man går miste om.

      Ja bakslagen kan vara tunga att repa sig från. Efter hela vintern blev jag blåst på all rolig körning utomhus och bra tävlingsresultat är bara att glömma.

      Men man får se framåt, åtminstone försöka.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.