Klubbkläder

Bild: Joakim Nömell i cykelkläder från klubben SMACK

Idag släpade jag mig med min värkande kropp upp till Märsta och cykelklubben SMACKs klubblokaler för att hämta ut lite kläder till mig och min pilot Thomas. Om ganska precis två veckor, torsdagen den 26/6 kör vi vår första riktiga nationella tävling, vårt första Svenska Mästerskap för bland annat tandemcykel i grenen tempo. Sträckan vi ska cykla på kortast möjliga tid denna gång blir 28km.

Det har varit en del förberedelser, vi har beställt tävlingslicenser och för att få ställa upp måste vi cykla i klubbens kläder. Så idag möttes jag av en barnledig klädansvarig i klubben som hjälpte mig få ihop våra uppsättningar och det känns som ett steg närmare tävlingen :)

För min del blir målet med tävlingen mest att delta denna gången. Jag har hittills inte kunnat träna speciellt mycket på fyra veckor och det är ganska lång tid. Dessutom dröjer det nog lite innan jag kan börja lite försiktigt igen efter min blindtarmsoperation. Så jag är mest glad om jag kan starta och komma i mål denna gång.

[tags]Cykel, Cykling, Tandemcykel, Paracykel, Svenska Cykelförbundet, SCF, Funktionshinder, Funktionsnedsättning, Synskadade, Träning, Motion, Motionslopp[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.