Concept Träningsredskap AB hjälper mig i min satsning

Concept Logo

Jag är glad över att Concept Träningsredskap AB väljer att hjälpa mig i min satsning att bli elitcyklist inom paracykel. Detta genom att placera en Concept2 roddmaskin i mitt hemmagym.

Som cyklist är det viktigt med både ben- och bålstyrka. Rodd är en perfekt träningsform som omfattar ben, mage, rygg, bröst och axlar.

Rodd- och SkiErgmaskiner från Concept2 har den avgörande fördelen för atleter med synnedsättning, att de är helt tillgängliga. All data från ett träningspass går att logga online i en loggbok och genom att ansluta sin smartphone till roddmaskinen, får man kontinuerligt information uppläst med syntetiskt tal om exempelvis tid, distans, takt, fart och puls. Vid träningspassets avslutande läses även en sammanfattning upp.

Att kunna bygga upp ett så komplett hemmagym på det här viset skapar möjlighet att helt oberoende gå framåt i min träning.

En mer grundlig genomgång av maskinen med fokus på tillgänglighet kommer inom kort och givetvis en massa uppdateringar om hur träningen fortlöper.

[tags]Träning, Cykel, Cykling, Rodd, Roddmaskin, Concept2, Paracykel, Tandemcykel[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.