Nu drar tävlingssäsongen 2016 igång

På lördag drar tävlingssäsongen igång med den första av åtta deltävlingar i Swe Cup Paracykel 2016 i och med SMACK-tempot 2016. Tävlingen går i Märsta med start och mål vid Odensala kyrka och banan är en krävande tempobana för så kort distans på 30km.

Pilot för dagen blir en ny bekantskap från samma förening. Vi ses och cyklar för första gången tillsammans där och då och vi kanske hinner rulla någon mils uppvärmning innan loppet drar igång. Inte för att det ska vara något större problem med det. Om vägen är torr och fri från grus så är det bara att gå ut fullt och sedan öka. :)

Målet är som alltid att vinna, men vi har bra motstånd och det är första tävlingen på året och det kanske inte kommer vara helt varmt ute heller. Vi är tre startande i vår tandemklass så medalj blir det hur som helst. :)

Racereport kommer givetvis. :)

[tags]Cykel, Cykling, Paracykel, Tandemcykel, Träning, Tävling[/tags]

POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige

En kommentar till “Nu drar tävlingssäsongen 2016 igång”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.