Inbrott i källarförråd

Idag när vi skulle hämta en resväska i källarförrådet upptäckte vi att vi haft ovälkommet besök. Någon har slagit upp dom båda hänglåsen och rotat runt ordentligt i förrådet. Även grannens förråd var uppbrutet. Vi har ännu inte hunnit / orkat gå igenom om något och i så fall vad som blivit stulet.

Det finns inte mycket av värde i källarförrådet. Kartonger med vinterkläder, gamla papper och böcker och liknande. En trasig stationär dator i originalkartong men jag blev så matt att jag inte ens orkade klättra in i röran för att se om dom orkat släpa med sig innehållet i kartongen. Dom skulle i så fall bli besvikna.

Så nu får väl några dagar av semestern gå åt att röja där nere i röran, något som ändå behövde göras men nu av annan anledning. Någon försäkring är inte mycket att bry sig om och att fastighetens skalskydd läcker som ett såll orkar jag knappt heller klaga på längre.

[tags]Hem, Lägenhet, Inbrott, Stöld, Källarförråd[/tags]

POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.