Inbrott i källarförråd del II

Bild: Tre elgitarrer på golv

I helgen upptäckte vi att vi haft påhälsning i vårt källarförråd. Man blir ju trött och irriterad men jag tänkte att det inte spelade någon roll eftersom vi bara har skit där nere.

Som en kall kåra längs ryggen slog mig insikten att alla mina tre elgitarrer förvarades där nere. Ja visst, ett idiotiskt ställe men det blev så på grund av platsbrist och i väntan på montering på väggen och inom familjen mot varandra stridande intressen kan man säga.

Vi konstaterade efter en extra kontroll att gitarrerna var borta, alla tre.

En Ibanez och en Washburn köpte jag under gymnasietiden samt en 12-strängad elgitarr jag köpte runt 1999 efter att ha blivit av med en 12-strängad akustisk gitarr. På den tiden var jag tokig i soundet från 12-strängat.

Ingen av dessa tre betingar säkert ett särskilt högt värde ekonomiskt men för mig betyder dom mycket och av just allt skit i förrådet så försvann så klart dessa tre och tröttheten och irritationen över människor som inte kan låta andras grejer vara, ersattes med blodsmak i munnen och diverse fantasier hur man kom på dom mitt i sitt arbete med att rota i ens förråd…

Idag ringde det på dörren. Det var fastighetsskötaren. Jag träffade honom här om dagen och vi pratade om inbrotten och just mina gitarrer. Nu frågade han om vad det var för gitarrer jag hade blivit av med. Jag redogjorde så klart för det och fick då beskedet att alla tre var upphittade! Dom stod undanställda i ett annat förråd, förmodligen för att hämtas upp senare. Gömda bakom ett antal kasserade kylskåp från en tidigare renovering. Av det fyndet kan fastighetsskötaren dra diverse slutsatser som jag hoppas leder någon vart.

Jag fick prompt tillbaka mina gitarrer och nu förvaras dom inte längre nere i källaren. Nu hoppas jag dom kommer upp på väggen snart. :)

[tags]Hem, Lägenhet, Källarförråd, Inbrott, Stöld, Gitarr[/tags]

POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.