Zwift snart för iPhone & iPad

Snart kommer Zwift även bli tillgängligt för iPad och iPhone. Som man kan se på Youtube-klippet nedan är appen redan i en pre beta-version och beräknas komma i publik beta i september. Hittills har plattformen för online social cykling inomhus funnits för PC och Mac och krävt ganska kraftfulla datorer för att kunna hantera grafiken. Det känns som en naturlig fortsättning för Zwift och kommer göra det enklare på många sätt för fler att kunna börja använda programmet för sin inomhusträning.

Inför sådana här stora förändringar är jag personligen mest orolig för tillgängligheten. Jag behöver hjälp idag med att starta och avsluta mina aktiviteter i Zwift och skulle givetvis vilja ha möjligheten att vara helt självgående. Annars så stiger kanske inte pulsen för mig när det gäller just detta. Som min situation är nu är jag helt nöjd med att köra det på dator. Men skulle datorn gå sönder kanske jag inte skulle lägga ut dom pengarna för en dyr gaming-dator utan istället gå över på surfplatta eller smartphone. Och givetvis hoppas jag att man lyssnat på lilla mig och kanske någon annan där ute i världen som önskar att man inte glömmer bort tillgängligheten.

Mest av allt längtar jag ändå efter en löparmodul i Zwift och i nästa steg även en modul för inomhusrodd vilket inte är allt för långsökt. Kanske är denna release då löparmodulen äntligen kommer?!

[tags]Cykel, Cykling, Paracykel, Tandemcykel, Zwift, Träning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.