Det artar sig med köket!!

Puuh nu börjar det äntligen bli klart, eller rätare sagt man ser ljuset i slutet av tunneln!

Nu är alla skåp fastskruvade, ett litet helvete att få det helt rakt och när man bestämt sig att nöja sig, visar ändå vattenpasset en retsam litet fel. Men det gick inte att få det bättre. Sedan monterade vi alla luckor, skruvade ihop alla lådor. Nu är det bara två överskåp kvar samt bänkskiva och diskmaskinsfronten som ska monteras. Därefter kvarstår såklart allt lull-lull som handtag, spottar, krön- och täcklister och andra små skönhetsdetaljer. Igår bestämde vi att nu fick det vara nog med Sibylla- och mikromat. Jag plockade fram spishällen och la den ovanpå skåpen och kopplade in den. Vi kunde koka makaroner och köttbullar och barnen var överlyckliga att få ”riktig” mat och de åt som hästar! Även diskmaskinen står på plats och är inkopplad så att vi äntligen kan sluta äta på papperstallrikar och med plastbestick =) Förvisso inget riktigt kök utan bänkskiva och diskhoar, men skrämmande nära!

Posted from Stockholm County, Sweden.

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.