RunKeeper del II

Idag kom en ny version av appen RunKeeper som jag använder för att hålla koll på min träning. En grymt bra all-round-app som fungerar för löpning, simning, gång, cykel etc.

Men det har inte kommit några stora förändringar på ganska länge. Senast var det stöd för pulsband men utbudet var tämligen begränsat.

Men i den nya versionen kan man dels ställa in sin vikt direkt i appens inställningar om man inte har en våg kopplad till sitt RunKeeper-konto. Det är väldigt smidigt att kunna uppdatera det direkt i appen istället för att logga in på hemsidan.

Nu kom det också stöd för att hantera ens mål direkt i appen. Jag har velat men struntat i det för att det varit så omständigt via webgränssnittet. Nu kan man mata in målen direkt i appen och se hur långt man kommit innan man når sitt mål. Idag satte jag både cykel, löpning och viktmål och målet som gällde cykling satte jag ett startdatum tidigare i år varpå appen räknade med de mil jag redan cyklat i år, väldigt bra!

I framtida versioner vill jag se möjlighet att följa ens vänners aktiviteter direkt i appen och också ett bredare utbud av pulsband som stöds direkt i appen.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Posted from .

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.