Ingen iPhone 5 ännu del II

20120928-201052.jpg

Man skulle nu kunna tro att jag inte kunde stå emot längre och köpte 16GB-modellen hellre än att vänta på 32GB eller 64GB :) Men jag är stark och motståndskraftig! :)

Men det hindrar ju inte att man slår sina lovar förbi Telia-butiken för att titta lite igen :)

Den här gången kände jag faktiskt skillnad. 112 gram teknik på allra högsta nivå, något som jag brukar kalla för ”vacker teknik”. Som jag skrev igår är jag glad att inte mer i designen har ändrats. Telias stöldskydd täckte dock större delen av baksidan på telefonen så det var svårt att tycka något om att den numera består av glas och metall. Tjockleken var också väldigt märkbar och man skulle ju kunna tycka att skillnaden mellan 140 gram och 112 gram inte borde märkas, men viktskillnaden kändes påtagligt trots att telefonen som sagt satt fast i stöldskyddet.

Men det stärkte mig faktiskt i mitt val att inte köpa en telefon med för lite minne. Både jag och Maria har våra telefoner fyllda till mer än hälften och det finns inget bra sätt att ändra på det utan att göra försämringar i användningen.

Så jag väntar lydigt på att de större storlekarna åter kommer in i lager. Det stör mig dock lite mera nu att jag inte bejakade mitt barn-jag och ställde mig i kö i torsdags kväll inför midnattseventet hos Telia. Det hade nog varit lite kul och stämt väl överens med min nördighet när det gäller Apple-prylar :)

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.