Pressen informeras snart

Idag fick vi besked från SVTs pressansvarig att man kommer gå ut med information om deltagarna med namn och bild samt i vilket land Mot Alla Odds 2 utspelar sig. Informationen kommer först gå ut på SVTs hemsida och på Expressens löpsedlar, lokalt på orterna där det är möjligt.

Det är alltså nu det händer :) Att spela in expeditionen kändes både naturligt och roligt men mycket av tankarna gick åt till att fundera över hur det skulle bli när det först blev känt i media och så klart också när programmet sänds under våren 2013.

Så klart har jag funderat över på vilket sätt detta kommer påverka mitt liv och hur mycket. Jag har absolut ingen erfarenhet av något liknande och har nog svårt att förstå vilket genomslag det har att plötsligt bli känd av flera miljoner TV-tittare. Det är lite skillnad från 10–100 läsare i bloggen per dag :)

Men det får visa sig hur det blir. Snart kan vi åtminstone berätta för våra vänner och arbetskamrater varför vi varit kryptiska eller ibland ljugit och försvunnit en månad. Det känns otroligt skönt. Jag själv ser också fram emot att ”trycka på knappen” och publicera alla blogginlägg skrivna sedan castingen började i maj. Blogginläggen om själva resan får ligga en stund till och publiceras först i vår efter att hela serien sänts. Då är vi åter fria från tystnadsplikten.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.