Träffat Nina

Bild: Joakim Nömell, Oskar Kihlborg, Nina Lundberg

Idag träffade jag och familjen Nina som var på besök i Stockholm. Det var första gången vi sågs sedan vår återsamling i början av februari i år. Vi har självklart haft kontakt via nätet men ses är svårt när avstånden är stora. Men det blev en träff på ett fik på söder i Stockholm och sedvanlig fotografering på Medborgarplatsen där vi också fick kramas med den som var castingansvarig under uttagningen förra sommaren. Riktigt roligt!

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Posted from .

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.