Zwift – SZR Autumn Race Series 2017 #6

Bild: Zwift Race från startfållan

Bild: Zwift Race från banan

Bild: Zwift Race från banan

Ikväll var det dags igen för den sjette deltävlingen. Det finns inte mycket nytt att säga annat än att jag nu mera borde starta i C-klassen för att ha någon chans till högre placeringar. Jag valde ändå att starta i B-gruppen och slutade på plats 79 av 86. Men kör jag i C finns alltid risken att bli diskad om jag ändå skulle råka prestera som en B-åkare och då är det bättre att hålla mig kvar i B och träna för bättre resultat.

Nu är jag ändå på en sådan låg nivå att själva tävlandet inte är grejen. Det är kul när många är ute och kör, det är kul att köra i en stor startgrupp och det är kul att hänga med så länge som möjligt. Jag lyckades ändå hänga med en stor klunga som jag tror var B-åkare i nästan två varv. Sedan tappade jag dom i ett segment där det går lite upp och ner och jag tryckte inte på tillräckligt. Hamnar man på efterkälken så är det svårt.

Men jag lyckades ändå komma ikapp gruppen två gånger, men på sista varvet förlorade jag dom med en mil kvar och det var bara att köra på själv så gott det gick.

Det blev ett bra träningspass och det första racet på nya trainern och det kändes bra. Ingen större skillnad jämfört med min gamla som min äldsta dotter nu ärvt. Ungefär samma ljudnivå och exakt samma känsla.

Här kan man se resultatlistan.

Posted from POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige.

POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.